2M Isännöinti Oy:n Säästöpaketti tarjoaa joustavaa ja kustannustehokasta isännöintiä erityisesti pienille, mutta miksei myös isommillekin taloyhtiöille Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Kaikki taloyhtiöt eivät tarvitse suuria palvelupaketteja, joista kuitenkin laskutetaan joka kuukausi vaikka kaikkia palveluita ei käyttäisikään. Säästö-paketissa taloyhtiö maksaa vain niistä palveluista, joita se tarvitsee; turhia kustannuksia ei siis synny ja taloyhtiö säästää selvää rahaa. Valitse kokenut ja luotettava isännöitsijä ja ota yhteyttä 2M Isännöintiin!

Hinnoittelu, peruspalvelu

Säästöpaketissamme on kiinteä hinnoittelu, ja se sisältää lakisääteiset tehtävät ja taloyhtiön taloushallinnon. Sähköiset palvelut tuovat joustavuutta ja tavoitettavuutta isännöintiin.

Kokoukset ja lisätehtävät tuntihinnoittelulla

Harvemmin käytetyt palvelut voidaan laskuttaa tuntiveloituksella vain silloin, kun niitä oikeasti tarvitaan. Tutustu Säästöpaketin kokous- ja lisätehtävähinnoitteluun alta:

Kaikki hinnat sis. ALV 24 %. Muut tehtävät (esim. isännöitsijäntodistus) laskutetaan erillisen hinnaston mukaan.

Kysy lisää palveluistamme!

Säästöpaketti tarjoaa olennaiset isännöinnin palvelut etenkin pienille taloyhtiöille kustannustehokkaaseen hintaan. Säästöpaketin täydellisen tehtäväluettelon tai muita tarvitsemiasi tietoja voit pyytää oheisella lomakkeella tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kerromme mielellämme lisää ja räätälöimme taloyhtiöllesi sen parhaimman isännöintipalvelun!

Lähetä tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö isännöintipalveluista! Palaamme asiaan mahdollisimman pian sopivan tarjousehdotelman kera.
  • Taloyhtiön kuvaus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Säästöpaketti – luotettavat isännöintipalvelut erityisesti pienille taloyhtiöille