2M Isännöinti Oy on paikallinen ja palveleva isännöintitoimisto Espoossa pääkaupunkiseudun taloyhtiöille. Tarjoamme ammattitaitoisia mutta edullisia isännöintipalvelujamme kahtena erilaisena pakettina. Niihin voi tilata lisäpalveluja tuntihinnalla tai erillisen tarjouksen mukaisesti. Näin voimme räätälöidä palveluistamme juuri sopivan paketin taloyhtiöllesi. Isännöintitoimistomme palvelee taloyhtiöitä Espoon, Kauniaisten, Helsingin, Vantaan, Kirkkonummen ja Vihdin alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme!

Isännöintitoimiston palvelut tarvitsemassasi kokonaisuudessa

Isännöintitoimistossamme on panostettu tarvittavan palvelukokonaisuuden tarjoamiseen alusta asti. Tarvittaessa saat kauttamme vain kaikista olennaisimmat isännöintitoimiston palvelut, mutta halutessasi saat koko osaamisemme ja ammattitaitomme käyttöön yhdellä kuukausihinnalla. Saat kauttamme myös asiantuntijapalvelua, jolloin isännöintitoimistomme ammattitaitoinen henkilökunta voi auttaa teitä tilapäisten ongelmatilanteiden tai pulmanratkomisen kanssa.

Säästöpaketti

Säästöpaketissa on kaikki tarpeelliset isännöintitoimiston palvelut, mutta et maksa turhasta! Eikä palvelun laadusta tarvitse tinkiä. Jos paketin palvelut eivät riitä, voit ostaa lisäpalveluja joko siirtymällä Täyden palvelun pakettiin tai tilaamalla lisätyöt edullisella tuntihinnallamme. Paketin sisältö ja hinnat esitellään tarkemmin Säästöpaketti -sivulla.

Täyden palvelun paketti

Täyden palvelun paketti kattaa kaikki isännöintitoimiston palvelut Isännöintiliiton tehtäväluettelon ja suositusten mukaisesti. Kaikki osaamisemme ja kokemuksemme on käytettävissä yhdellä kuukausihinnalla. Lisäksi saatte joitakin erikseen veloitettavia palveluja hieman edullisemmin kuin Säästöpaketissamme. Paketin sisältö ja hinnat esitellään Täyden palvelun paketti -sivulla.

Asiantuntijapalvelut

Joskus tarvitaan vain lyhytaikaista apua tai neuvoa jossakin tietyssä tilanteessa. Silloin isännöintitoimistomme Asiantuntijapalvelut voivat auttaa! Voimme auttaa kaikissa isännöintiin liittyvissä asioissa, erityisesti teknisissä ja taloudellisissa asioissa, suuremman korjausurakan suunnittelussa, kilpailutuksessa ja projektin hallinnassa sekä isännöitsijän vaihdossa ja muissa kysymyksissä. Lue lisää asiantuntijapalveluista.

Ota yhteyttä!

Tarjouspyynnöt tai lisäkysymykset isännöintitoimistomme palveluista voit tehdä kätevimmin lomakkeillamme. Toki voit aina lähettää sähköpostia tai soittaa meille – vastaamme kysymyksiisi mielellämme! Olemme valmiina auttamaan kaikissa isännöintiin liittyvissä asioissa Espoon toimistollamme.

Isännöintitoimisto Espoo

Lähetä tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö isännöintipalveluista! Palaamme asiaan mahdollisimman pian sopivan tarjousehdotelman kera.
  • Taloyhtiön kuvaus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Isännöintitoimisto Espoossa ja pk-seudulla – täyden palvelun isännöintiä