Isännöitsijä Espooseen, Kauniaisiin, Helsinkiin tai Vantaalle

Täyden palvelun paketti on 2M Isännöinti Oy:n perinteinen isännöinnin palvelupaketti, joka kattaa kaikki lakisääteiset ja toistuvat isännöitsijän tehtävät. Täyden palvelun paketti sopii taloyhtiölle erityisesti silloin, kun tulossa on isoja remontteja ja isännöitsijän palveluita tarvitaan enemmän ja säännöllisesti. Palvelemme niin pieniä, keskikokoisia kuin suuriakin isännöitsijää tarvitsevia taloyhtiöitä Espoon, Kauniaisten, Helsingin, Vantaan, Kirkkonummen ja Vihdin alueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hinnoittelu, isännöitsijän peruspalvelut

Täyden palvelun paketti on hinnaltaan kilpailukykyinen ja se kattaa kaikki Isännöintiliiton isännöitsijälle määrittämät palvelut. Paketti on saatavilla myös pienille taloyhtiöille edulliseen kiinteään kuukausihintaan.

Kokoukset ja muut tehtävät tuntihinnoittelulla.

Lisäpalvelut voidaan laskuttaa tuntiveloituksella. Tutustu Täyden palvelun paketin lisätehtävähinnoitteluun alta:

Kaikki hinnat sis. ALV 24 %. Muut tehtävät (esim. isännöitsijäntodistus) laskutetaan erillisen hinnaston mukaan.

Kysy lisää palveluistamme!

Täyden palvelun paketin isännöintiliiton ohjeiden mukaisen tehtävälistauksen tai muita tarvitsemiasi tietoja voit pyytää oheisella lomakkeella tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kerromme mielellämme lisää ja räätälöimme taloyhtiöllesi sen parhaimman palvelupaketin. Saatte varmuudella palvelukseenne ammattitaitoisen isännöitsijän Espooseen ja muuallekin pääkaupunkiseudulle, taloyhtiöön kuin taloyhtiöön. Isännöitsijämme ovat ylpeitä ammattilaisia, jotka tekevät työnsä tunnollisesti ja huolellisesti!

Lähetä tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö isännöintipalveluista! Palaamme asiaan mahdollisimman pian sopivan tarjousehdotelman kera.
  • Taloyhtiön kuvaus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Täyden palvelun paketti – isännöitsijä palveluksessasi jatkuvasti